NAČELNIK FUMIĆ NA DANU OPĆINE JAKŠIĆ

  • NAČELNIK FUMIĆ NA DANU OPĆINE JAKŠIĆ

Općina Jakšić, općina je u Požeško-slavonskoj županiji s kojom je Općina Brinje ove godine potpisala Povelju o bratimljenju. Smještena u srcu Požeške kotline i svega 7 km udaljena od županijskog središta Požege, Općina Jakšić može se pohvaliti da se nalazi među deset najaktivnijih općina u Republici Hrvatskoj po povlačenju sredstava Europske unije.

Na blagdan svete Barbare 4.12., Općina Jakšić slavi svoj dan Općine te je programu obilježavanja prisustvovao i načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić sa suradnicima.

Nakon svete mise u župnoj crkvi Sv. Barbare, uslijedila je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jakšić na kojoj je načelnik Ivica Kovačević prezentirao rad Općine te brojne uspješno provedene projekte. Među uzvanicima, svima nazočnima obratio se Zlatko Fumić, u ime Općine Brinje, ali i kao potpredsjednik Udruge općina u Republici Hrvatskoj. Naglasio kako je izuzetno ponosan na svog prijatelja i pobratima, načelnika Općine Jakšić Ivicu Kovačevića koji je već 14 godina na čelu Općine Jakšić te se uspješno nosi sa svim izazovima koje posao načelnika donosi. Općina Jakšić može se pohvaliti brojnim uspješno provedenim projektima na nivou svoje općine te kao takav Ivica Kovačević može biti uzor i primjer uspješnog načelnika, a to je i jedan više razlog bratimljenja naših općina jer imamo priliku učiti od najboljih.

A.M./www.pozega.eu