POZIV

  • POZIV
Udruga žena "Pavenka" sa partnerom Općinom Brinje u sklopu provedbe projekta "Organiziranje dnevnih aktivnosti za osobe 60+" financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku POZIVA sve starije osobe sa područja općine Brinje na radionice koje će se početi održavati od idućeg tjedna prema slijedećem rasporedu:
 
1. Sportsko - rekreativna radionica - svaki ponedjeljak i petak, od 17 do 18 sati u školskoj sportskoj dvorani pod vodstvom mr. sc. Suzane Bižanović 
2. Informatička radionica - utorkom od 17 sati u informatičkoj učionici u Osnovnoj školi pod vodstvom mag.prim.educ. Ivane Rajković
3. Kreativna radionica - srijedom od 19 sati u prostoru Udruge (stan na tržnici) pod vodstvom Dragice Rogić
 
Sve radionice biti će prilagođene osobama starije životne dobi pa će se tako na sportsko-rekreativnoj radionici izvoditi jednostavnije vježbe i rekreacija, na informatičkoj će se učiti osnovama informatike, snalaženja na internetu i obradama u Wordu dok će se na kreativnoj radionici učiti tehnika filcanja vune! 
 
Ovim putem, još jednom pozivamo sve starije osobe sa našeg područja kao i sve ostale koji su zainteresirani za neku od radionica da nam se pridruže jer kroz ovaj projekt želimo poboljšati kvalitetu života starijih osoba te svim ljudima omogućiti druženja, kontakte, edukaciju i zabavu!
 

Ukoliko ste u mogućnosti, molimo da se svi zainteresirani za neku od radionica jave (ako su u mogućnosti) na mail: udrugapavenka@gmail.com ili u poruke na stranici Udruge Pavenka!