U BRINJU ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE U 3D DISCIPLINI I TURNIR BRINJE OPEN

  • U BRINJU ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE U 3D DISCIPLINI I TURNIR BRINJE OPEN
Prošle nedjelje, 10. rujna 2017. godine, u Brinju na lokaciji u Prokikama održala su se streličarska natjecanja Prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini i turnir „Brinje Open“.
 
Prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini održano je u suorganizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog kluba Brinje, a nastupilo je 62 najbolja hrvatska streličara iz 21 kluba. 
 
Turnir „Brinje Open“ okupio je šezdesetak najboljih streličara iz Hrvatske i Slovenije.
 
Događanje je započelo u jutarnjim satima prijavama natjecatelja, nakon čega je slijedilo zagrijavanje, a sama natjecanja su započela u 10,00 sati i trajala su do poslijepodnevnih sati kada su proglašeni pobjednici i podijeljene medalje i nagrade. 
 
Nagrade i medalje su podijelili Darko Dasović, predsjednik Streličarskog kluba Brinje i direktor natjecanja te Ivan Mustapić, dopredsjednik SK Brinje.
 
Rezultati Prvenstva Hrvatske u 3D:
 
LOVAČKI LUK:  u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio KRUNOSLAV ARVAJ iz kluba SK Žminj (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je osvojio IVICA MIHALJEVIĆ iz kluba SK Tomislav (HR); u kategoriji kadeta prvo mjesto je osvojio TEO PLANINEC iz SK Sunja (HR).
 
SLOŽENI LUK: u kategoriji veterana prvo mjesto je osvojio MARIO SAČER iz kluba ZGSK (HR), u kategoriji seniora prvi je bio IVAN MUSTAPIĆ iz SK Brinje (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela DIJANA NIKŠIĆ iz SK 3D Croatia Prezid (HR).
 
INSTINKTIVNI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio BRANKO MARIJANOVIĆ iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniora prvi je bio MARTIN SCHAEFER iz kluba SK 3D Medvednica (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela TANJA HLAJ iz SK 3D Medvednica (HR).
 
GOLI LUK: u kategoriji veterana prvi je bio JOSO BELOVARAC iz SK Sisak (HR); u kategoriji seniora prvi je bio ROBERT POTRKAČ iz SK Glina (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela ANICA LACKOVIĆ iz ZGSK (HR); 
 
DUGI LUK: u kategoriji veterana najbolji je bio ZDENKO VIDEC iz SK Sisak (HR); u kategoriji seniora prvo mjesto je zauzeo DAMIR MAROŠEVIĆ iz SK Kuna (HR); u kategoriji seniorki prvo mjesto je zauzela MIRELA MILETIĆ iz SK Kuna (HR).
 

Rezultati „Brinje Open“ turnira:
 
LOVAČKI LUK:  prvo mjesto je osvojio IVICA MIHALJEVIĆ iz kluba SK Tomislav (HR).
 
SLOŽENI LUK: prvi je bio IVAN MUSTAPIĆ iz SK Brinje (HR).
 
INSTINKTIVNI LUK: prvi je bio MARTIN SCHAEFER iz kluba SK 3D Medvednica (HR).
 
GOLI LUK: prvi je bio ROBERT POTRKAČ iz SK Glina (HR).
 
DUGI LUK: najbolji je bio ZDENKO VIDEC iz SK Sisak (HR).