SV. ANTUN PADOVANSKI – DAN BRINJSKOG VRTIĆA

  • SV. ANTUN PADOVANSKI – DAN BRINJSKOG VRTIĆA

Prigodnom svečanošću proslavljen je dan Dječjeg vrtića Tratinčica koji se slavi 13. lipnja na blagdan sv. Ante, njegovog zaštitnika. Osim roditelja od mališana, svečanosti je prisustvovao načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić sa suradnicima.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica Ružica Perković prigodno je pozdravila sve nazočne te otvorila program ovogodišnje svečanosti. Ove godine program proslave je bio ponešto drugačiji negoli lanjskih godina. U dvorištu dječjeg vrtića održano je sportsko-rekreativno natjecanje kroz koje su maleni vrtićanci imali priliku pokazati svoje sposobnosti te su na kraju podijeljene medalje najboljim učesnicima.

Kroz natjecanje djecu i sve okupljene vodile su tete Antonija i Danijela, a nakon sportskog dijela svečanosti, u vrtiću je prikazana prezentacija s osvrtom na proteklu godinu kroz mnoštvo fotografija.

Kao i svake godine najemotivniji trenutak svečanosti bio je opraštanje s troje predškolaca kojima su dodijeljene diplome i zaželjet im je uspjeh u daljnjem školovanju.

Okupljene je pozdravio i brinjski načelnik Zlatko Fumić koji je uputio iskrene čestitke mališanima, ravnateljici, zaposlenicima dječjeg vrtića na svim ostvarenim uspjesima koje su postigli kroz proteklu godinu.

Ana Manjerović