OBAVIJEST O PRIKUPLJANJU DONACIJA

  • OBAVIJEST O PRIKUPLJANJU DONACIJA

Obavještavamo Vas da je u tijeku prikupljanje donacija od strane Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata - ogranak Brinje za našeg mještana gospodina Ivana Borića – Perka. Ivan je bio dragovoljac Domovinskog rata, marljiv i vrijedan, obiteljski čovjek omiljen u društvu, lovac trenutno u velikim zdravstvenim problemima.

Dugi niz godina tri puta tjedno odlazi na dijalizu u bolnicu u Ogulin, a od prošle godine uslijed napredovanja bolesti amputirana mu je lijeva noga, dok prognoze za desnu nogu nisu dobre.

Kako stanuje na katu u zgradi kretanje mu je vrlo otežano i iziskuje velike napore obitelji, prijatelja i rodbine – dobrih ljudi koji mu pomažu svakodnevno.

Svakodnevicu bi mu uvelike olakšala ugradnja podizne rampe/lifta u zgradi u kojoj stanuje, a na taj način bio bi manje ovisan o pomoći drugih, radi čega se donacije i prikupljaju.

Kroz dugi niz godina bolest je fizički, emocionalno i financijski iscrpila kako njega tako i obitelj koja je svakodnevno uz njega.

Donacije se mogu dati izravno članovima Udruge putem isplatnice ili uplatom na IBAN broj računa: 4724020061500083715 otvoren kod ERSTE banke na ime gospodina Ivana Borića.

Za svaki dar unaprijed Vam hvala u ime obitelji Ivana Borića i moje osobno,

NAČELNIK OPĆINE BRINJE
Zlatko Fumić