IZVRŠENO ASFALTIRANJE ŽUPANIJSKIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE BRINJE

  • IZVRŠENO ASFALTIRANJE ŽUPANIJSKIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE BRINJE

Zahvaljujući dobroj suradnji Načelnika Fumića i Županijske uprave za ceste LSŽ, izvršeno je proljetno asfaltiranje županijskih cesta na području Općine Brinje gdje je ugrađeno preko 850 tona asfalta.

Na području Općine završeno je asfaltiranje županijskih cesta. Asfaltiranje je izvršeno na najkritičnijim dionicama koje su predstavljale opasnost za prometovanje vozilima. Radove je izvodila tvrtka Lika ceste d.o.o. Tako su izvršena asfaltiranja na sljedećim dionicama: Lipice u dužini od 700m, Jurani 600m,Kucini 150m,Rajkovići 300m te Vučetići 500m.

Ukupna dužina asfaltiranja izvršena je u dužini od 2,2 km na svim dionicama uključenim u asfaltiranje.

Načelnik Fumić je izrazio zadovoljstvo koje je na ovaj način još dodatno podiglo infrastrukturni standard, ali i prometovanje ovim dionicama podigla na višu i sigurniju razinu te ujedno podigla razinu kvalitete življenja u našoj općini.

Osim navedenog proljetnog asfaltiranja, tijekom godine očekujemo da će se izvršiti i dodatno jesensko održavanje i asfaltiranje županijskih cesta koje su na području Općine u izrazito lošem stanju te iziskuju neophodno saniranje.

Bez obzira na tešku situaciju s kojom se svi suočavamo, nadamo se da će se održati riječ i pronaći financijska sredstva te izvršiti barem jedan dio asfaltiranja županijske ceste Glibodol -Jasenice, naglasio je Načelnik Fumić. Ujedno, ovim putem se zahvaljujemo na uloženim sredstvima Županijskoj upravi za ceste LSŽ.