Obavijest o načinu kontakta s korisnicima usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Gospić

  • Obavijest o načinu kontakta s korisnicima usluga Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Gospić
Kako bismo ograničili širenje infekcije Coronavirusom COVID-19, molimo Vas da naš Područni ured u Gospiću i ispostave posjećujete samo u slučaju nužde od 07-15h. Preporučujemo da koristite druge prikladne kanale za komunikaciju i poslovanje sa Zavodom koje u nastavku navodimo.
 
Nezaposleni i tražitelji zaposlenja 
Informacije o prijavi u evidenciju nezaposlenih  kao i podnošenju zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu naknadu nezaposlenim osobama u okolnostima uzrokovanima epidemijom dostupne su na stranici www.hzz.hr gdje je popis potrebne dokumentacije koju trebate poslati na adresu prijava.Gospic@hzz.hr ili regularnom poštom. Sve potrebne informacije možete dobiti na telefone Područnog ureda i Ispostava koji su objavljeni na navedenoj web stranici www.hzz.hr.
 
Poslodavci za prijavu potreba za radnicima
Pozivamo Vas da šaljete prijave potreba za radnicima putem obrasca objavljenog na web stranici HZZ-a, na email HZZ.Gospic@hzz.hr ili objavi.oglas.gospic@hzz.hr , te da komunicirate putem  telefona Područnog ureda i Ispostava  čiji brojevi su objavljeni na www.hzz.hr te regularnom poštom.
 
Također prijave i dalje možete slati putem portala Burza rada.
 
Do daljnjega su obustavljene sljedeće aktivnosti: sve vrste grupnih programa i radionica, obrazovanje nezaposlenih, individualne konzultacije i savjetovanja.
 
Pozivamo vas da pratite informacije objavljene na našem webu i društvenim mrežama HZZ-a (Facebook, LinkedIn, Twitter), a o daljnjim aktivnostima u vezi traženja posla sve nezaposlene osobe pravodobno će kontaktirati savjetnici za zapošljavanje.
 
Predstojnica
Anita Pocrnić-Radošević